Event

Ung i EØS-rett

EU and Norwegian flag

Vi inviterer til Ung i EØS-rett samling torsdag 5. september.
I første samling inviterer vi til en politisk samtale om arbeid med EØS-avtalen og hvordan vi kan forvente at EØS-utvalgets anbefalinger blir fulgt opp fremover. Vi kommer tilbake med et detaljert program i begynnelsen av august.


Del gjerne denne invitasjonen med andre EØS-entusiaster som kan ha glede av å delta. Vi håper så mange som mulig vil komme!


Bakgrunn
I NOU 2024: 7 varslet regjeringen et behov for økt EØS-kompetanse hos jurister innenfor alle samfunnssektorer og rettsområder. Vi ønsker derfor å invitere alle som jobber med EØS-rett i offentlig og privat virksomhet til å delta i denne nye faglige møteplassen.

Målet er at Ung i EØS-rett skal være et møtepunkt for kompetansedeling og nettverksbygging innen EØS-retten, der vi diskuterer EØS-rettslige problemstillinger vi møter på i hverdagen, og deler erfaringer om hvordan vi håndterer dem.


Praktisk informasjon
Samlingen arrangeres torsdag 5. september 2024 fra kl. 17.00 hos advokatfirmaet Schjødt i Tordenskioldsgate 12, Oslo.

Om du er interessert i å delta, ber vi deg melde deg på via lenken nedenfor. Påmelding er bindende slik at vi får bestilt riktig mengde mat og drikke, og vi ber derfor om at en eventuell avmelding varsles her.

Har du ikke mulighet til å delta? Sett deg opp på e-postliste her for å motta fremtidige invitasjoner.

Vi håper flere ønsker å være med i planleggingskomiteen for fremtidige samlinger. Send gjerne en e-post til Johanne Førde om det virker interessant.

Meld deg på her

Kontaktperson: